maandag 7 maart 2016

Verslag SV Bedum 7 - Potos 3

Op deze zonnige zaterdagmiddag mocht de selectie wederom aftrappen op een knollentuin, deze keer dat van SV Bedum.

Nadat in de kleedkamer de opstelling bekend was gemaakt, maakte de selectie zich op voor een lange wandeltocht naar veld 5. Eenmaal aangekomen bleek dat het deze middag weer eens niet zo makkelijk zou worden, want de wedstrijd zou  moeten worden afgewerkt op een zeer hobbelig en dus slecht veld.

Op deze erg hobbelige grasmat liet Potetos zich vanaf het begin achteruit drukken wat zich resulteerde in een snelle 2-0 achterstand. Na de 2-0 kwam Potetos iets beter in de wedstrijd en probeerde via lange naar de spitsen het doel van de tegenstander te bereiken, echter bleef het bij het creƫren van mogelijkheden.

Na een kwartier spelen was het ondergetekende zelf die zich in de luren liet leggen en zijn directe tegenstander bij zich weg liet draaien. De opgelopen achterstand op deze tegenstander was dan ook niet meer in de halen en er zat maar 1 ding op, de noodrem. De vandaag aangestelde thuisfluiter besliste snel en stuurde de verdediger met geel 10 minuten het veld af.

De overige 10 spelers groepeerde zich goed en op een paar mogelijkheden na van SV Bedum bleef het tot de rust 2-0.

Gevoed door de thee en de wissels die werden inbracht ging de tweede helft van start. Potetos wist wat het moest doen, geen ballen via het middenveld, maar lange ballen naar de spitsen om vanaf hier de aansluiting te vinden richting de goal van de tegenstander. Dat ging vrij aardig, echter vond de scheidsrechter van vanmiddag het wederom nodig voor een eigen momentje en liet de vlaggenist van Potetos in zijn hemd staan wat resulteerde in een 3-0 achterstand.

Potetos liet het er niet bij zitten en ging op de aanval, op zoek naar dat ene moment. En ja, het was misschien een eigen doelpunt vanuit de corner van Potetos, maar genoeg om de stand op 3-1 te zetten.

Potetos ging door met voetballen, maar daar was het Eric die zijn tegenstander voor zich langs zag kruisen en wederom stuurde de scheidsrechter hem met geel het veld af.

Met 10 man ging Potetos door, maar SV Bedum kwam gevaarlijk door de verdediging van Potetos en doelman Michael maakte een uitstekende redding. Hierdoor zag de aanvaller een doelpunt aan zich voorbij gaan en besloot een achterwaartse trap richting de goalie te maken. Gemist door de scheids uiteraard, een uitbarsting van woede van de keeper tot gevolg en daar was de 3e gele kaart van de middag en mocht de keeper de resterende minuten naast de goal doorbrengen.

Aanvoerder Chris die na de 3e gele kaart opmerkte dat de scheidrechter het "lachertje" van middag was kon ook vertrekken richting de dug-out met een gele kaart op zak.

De overige nog wel in het veld staande spelers speelden de laatste minuten uit en het bleef uiteindelijk bij 3-1 deze middag.

Zaterdag 12 maart thuis tegen GEO 2 weer een wedstrijd voor Potetos en hopelijk dit keer met 3 punten als resultaat.

Frank

Geen opmerkingen:

Een reactie posten