woensdag 16 maart 2016

Potetos 3 –Geo 2

Op de fiets richting de wedstrijd was het vooruitzicht goed! Het was uitstekend weer, in de zon uit de wind was het zelfs aangenaam warm te noemen.
Terugdenkend aan de uitwedstrijd waar we vooral door eigen toedoen met 6-0 verloren maar toch ook nog aan voetbal waren toegekomen , op een uitstekende grasmat, kon dit best eens een leuke middag gaan worden.
Eenmaal aangekomen bleek dat er geen kleedkamer beschikbaar was (zoals elke thuiswedstrijd), en dat we ons dan maar in een overvolle kleedkamer van een andere ploeg om konden kleden en later te verplaatsen naar de aan ons vooraf toegewezen kleedkamer te verplaatsen. Gelukkig was de ploeg die voor ons in de kleedkamer zat zo vriendelijk geweest om het als zwijnenstal achter te laten.  Tot overmaat van ramp ook nog Onno als scheidsrechter!
 
Met 2 balcontacten en 1x het veld op en neer als warming-up toch maar de wedstrijd begonnen (tijdgebrek door kleedmakerprobleem). De tactiek was vooraf duidelijk. Aangezien Geo gewend is om op een goede grasmat te voetballen bieden we ze nu de slechtst mogelijke grasmat van de provincie aan zodat ze vooral niet aan voetbal toe kunnen komen. Tot zover het zure gedeelte.
 
opstelling: Micheal, Marnix, Wim, Frank, Michel - Gerard, Chris,Erik,Arjan – Ferdi, Dario.
De eerste helft ging het best aardig. Geo dat een zoals elke ploeg een stuk jonger was en ook over veel loopvermogen beschikte had veel de bal, dicteerde het spel, maar kwam niet echt tot grote kansen. Het stond verdedigend goed, er stond een stugge ploeg van Potetos op het veld. De bal lang in de ploeg houden lukte niet, en er moesten veel meters gemaakt worden om de gaatjes dicht te lopen, maar dit ging goed.  Echt veel noemenswaardige momenten waren er niet. Een paar halve kansen voor Potetos, en iets meer halve kansen voor Geo. 10 seconden voor het einde raakte Michel geblesseerd en viel Titus in, en hij vulde deze 10 seconden uitstekend in.
 
In de tweede helft kwam Alex erin voor Arjan, en Roelof voor Gerard. Hierdoor vonden er wat verschuivingen plaats, maar waren we klaar voor de tweede helft. Het leek erop dat Geo iets meer druk zette en iets gevaarlijker werd. Maar met Alex voorin kwam er van Potetos bij spaarzame uitvallen ook wat meer dreiging. Toch viel de 0-1 helaas redelijk vroeg. De bal wilde maar niet weg, en een speler van Geo knalde de bal er van afstand in.
Hierna was het verzet van Potetos gebroken. Een diepe bal leidde tot een misverstand tussen Titus en Micheal die beide niet bij de bal konden komen waardoor de snelle spits van Geo profiteerde, 0-2.
Vervolgens werd een voorzet van Geo door Frank prima in het hoekje gewerkt, een keurige doch zeer ongelukkige eigen goal, 0-3.
Gelukkig was Alex attent bij een uitval en maakte de 1-3. Hierna leek het even of Potetos door kon drukken, en een hakje van Dario zag er nog erg gevaarlijk uit. Verder dan dit kwam Potetos echter niet, en dus de floot de keurig leidende scheidsrechter na 90 minuten voor het einde!
 
Groet Arjan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten