zondag 29 november 2015

Be Quick 1887 4 - Potetos 3: 1-1

Op zaterdag 28 november mochten we weer de wei in op Sportpark De Esserberg.
Nadat iedereen met veel moeite een parkeerplekje had weten te vinden, sommige van ons helemaal op de Hereweg, konden we van start gaan op onze nieuwe favoriete ondergrond: Kunstgras.
In de eerste helft was Potetos de betere ploeg. Helaas waren de kansen vandaag niet besteed aan onze superspitsen. Het excuus was een zwabberbal.....tsja, bij gebrek aan polletjes moet je toch wat zeggen. En dus trad de aloude voetbalwet in werking: Be Quick scoorde de 1-0. Een foutieve kaats op het middenveld leidde de tegengoal in. Be Quick speelde al erg verdedigend en loerde steeds op een snelle counter, deze stand zou daar geen verandering in brengen. Vlak voor rust kwam een speler van de tegenpartij erg ongelukkig terecht. Van een overtreding was geen sprake maar het was wel einde oefening, met een ambulance werd de speler afgevoerd (ik heb nog even op de site van Be Quick gekeken, maar kon niets vinden over de kwetsuur). De scheidsrechter besloot tot een vroege theepauze.

Ondanks de zware blessure werd er toch afgetrapt voor de tweede helft. Veel kansen waren er niet in de tweede helft maar Be Quick had wel een licht overwicht. Gelukkig voor ons wilde een speler van Be Quick ineens aan volleyball gaan doen. De set-up met twee handen leidden tot een strafschop. Raymon schoot deze vlekkeloos in. Meer zat er niet in voor ons, we waren tevreden dat we het gelijkspel over de eindstreep trokken. Volgende week alweer de wei in!

RoeSt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten