woensdag 7 oktober 2015

Verslag TKB 18 - Potetos 3


The Knickerbockers zoveel – Potetos 3                                                               3 oktober 2015
De tweede wedstrijd in korte tijd bij de studenten. Wederom bier uit plastic glazen tussen de pizzadozen, jonge vrouwen en dronken dropjes. Na de reeds gespeelde wedstrijden vol vertrouwen op een goede afloop. Gegevens vooraf. Tjeerd vond het deze keer niet te laat. Wim en Roelof weer volgevreten van de partij. Frank zowaar een keer niet. Spits Martin helaas ook afwezig. Eltjo kwam zijn toezegging na. Oeps, Ericje wel aanwezig. In totaal 15 man op papier. In praktijk misschien 12 fit. Lekker weertje dus let’s play soccer!
Dat was gelijk een probleem. We speelde een slappe wedstrijd. Te weinig beleving. Veel ballen naar blauwe shirtjes. Misschien dachten we het klusje wel even te klaren. We kwamen nog wel op voorsprong door Ray, maar verder speelden we een kansloze wedstrijd. Tegenstander was fitter, sneller dan ons snelste jongens(hebben we ook maar een paar van). Gewoon een terechte nederlaag en uiteindelijk 5-1 verloren.

Helaas is Dario geblesseerd uitgevallen met een op het oog vervelende blessure aan zijn knie. Hopelijk valt de schade mee Dario. Beterschap!
Na de wedstijd bleken we wel supporters te hebben. Ineens kwamen er allemaal gasten aanzetten om een biertje mee te drinken. Was weer gezellig. Voor mij persoonlijk een vervelend einde. Bij het weggaan ontbrak er een tas. Ipv twee met alleen de wastas naar huis gefietst. Tas is nog steeds spoorloos. Heren was ondanks verlies wedstrijd en tas toch gezellig. 17e gaan we weer verder tegen GEO.

OJK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten