woensdag 30 september 2015

Potetos 3 - SV Bedum 7: 5-0


26-09-2015, eerste herfstweekend van het jaar maar aan het weer was niets aan te merken, wat is het mooi voetballen met zo heerlijk  weertje!!!.
Wij moesten onze tweede thuis wedstrijd weer op veld 3 spelen, weer op gras zoals het hoort!!!!!
De tegenstander van vandaag was de kampioen van vorige jaar ( Bedum 7 ) en de mannen van PTT 3 hadden genoeg mensen afwezig, Roelof ( weer een weekend weg), Wim ( vakantie), Gerard  (vakantie), Gabor ( geen oppas); Erik ( geblesseerd) en Hendrik ( nog steeds boos???)
Kort voor de start moest onze leider een wijziging in de basis opstelling doen, Ray zou laat komen (maar… niet zo laat), Titus moest starten als laatste man, Aafko in de spits en Dario op 10. Dit was een master zet van onze leider want Titus spelde heel sterk in het hart van de verdediging, Aafko maakte de 1-0 na een prachtige lange pass van Eeltjo en Dario pakte halve weg in de eerste helft een gele kaart en dat betekent bier voor iedereen.
Halve weg in de eerste helft raakte Aafko geblesseerd en werd vervangen door Ray, zelf met 10 man ( blessure van Aafko) en voor korte tijd met 9 man ( gele kaart Dario) gaven de mannen van PTT3 de voorsprong niet weg.
Binnen 5 minuten in de tweede helft maakte Martin de 2-0 na een perfecte assist van Chris, en ook na 5 minuten was duidelijk geworden dat de mannen van PTT3 de 3 punten niet meer zouden weggeven. Bedum 7 had de meeste balbezit maar… meer was het niet. ( Hollandse ziekte  / tikje breed, tikje terug).
De 3-0 ( Dario), de 4-0 ( Michel) en de 5-0 ( Dario) waren een formaliteit en is mooi meegenomen voor het doelsaldo, de 3 punten waren al lang binnen.
Mijn complimenten aan de hele team , vandaag hebben wij heel volwassenen en zakelijk gespeeld     ( op zijn Italiaans, Argentijns, Duits, etc.  maar er zat zeker geen belachelijk samba in), ook niet te vergeten de goed fluitende man in black ( zonder hond ) en als laatste aan de gemeente Groningen voor het goed onderhoud van veld 3.  Het veld zit er prachtig bij en A.U.B in de komende tijd GEEN zandbak maken zoals afgelopen jaren!!!!.
4 wedstrijden gespeeld 9 punten ( zonder Erik, de Dariotjes en de Gabortjes waren 12 geweest)  prima start van de competitie mannen!!!!!!
Dario

Geen opmerkingen:

Een reactie posten