zaterdag 2 mei 2015

Verslag Noordwolde 3 - Potetos 3

Zaterdag 25 april
Locatie: terrein vv noordwolde
Wie waren erbij?
Potetos 3 meende het nodig te vinden een all star team te moeten afvaardigen van spelers afkomstig van zowel het tweede (Jeldrik, Jaap, Rik en Bart), het vierde (rutger en Wietse) en een groepje oude getrouwen.  Onze waarde leiders waren zo fanatiek geweest in het sprokkelen van spelers dat Wouter besloot zich maar eens volledig als leider te gedragen en met handen in de zakken staand naast Wim het boeltje te organiseren.

Geholpen door de wind zette Potetos 3 of all star team 2/3/4 wat je maar wilt veel druk op de tegenstander die raar genoeg laatste stond. Of gelukkig genoeg, wie het weet mag het zeggen. Meerdere goede kansen werden gecreeerd waarvan slechts Jaap er 1 kon benutten. En laat Jaap nu eens net een verleden hebben bij Noordwolde. Dat verklaart wellicht zijn uitbundige vreugdekreet na zijn doelpunt. Hij loochenstrafte daarmee de hatelijke teksten van Noordwolde die deden geloven dat Jaap slechts een hardlopertje was.

In de tweede helft een wissel of vier resulterend in een enigzins zoekend Potetos. En dan ook nog op het biljartlaken van Noordwolde enige vorm van tegenwind. Druk van Noordwolde leidde tot kansen en tevens een doelpuntje. Dit wordt weer zo'n potje die ik slechts met enkele anderen ga winnen zo leek het zeker toen de laatste man van Noordwolde, die vreemd genoeg nummer 10 droeg, vrij voor Rutger de bal over Rutger lepelde. Helaas voor hem ging de relatief simpel uit te spelen kans een meter of 20 naast.

Aangezien het ging druppelen heb ik het laatste kwartier mogen bekijken vanuit de skybox, een warme plek achter glas, die naast het veld stond. Van daaruit zag ik uiteindelijk nog twee knappe goals van Wietse en Bart hetgeen bewees dat de leiders terecht doelpunten ingekocht hadden. 3 punten in de tas en op naar Bedum thuis.

Uw in 2015 ongeslagen medespeler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten