woensdag 20 mei 2015

SV Bedum 7 - Potetos 3

Afgelopen dinsdag tegen de koploper. De spanning nam al snel toe....hebben we genoeg mensen...hebben we genoeg auto's.....is er leiding geregeld.....is iedereen op tijd.....is er iemand aangewezen voor het verslag en de was.....nou ja, wat zullen we zeggen....uiteindelijk kwam alles op z'n pootjes terecht. Dus stonden we met 12 mensen bij Bedum. Onno wilde liever niet ballen en Hendrik kwam er nog bij in de rust.

Bedum kon tegen ons kampioen worden en ook bij hun zat de druk en spanning er flink op. Dat was bij sommige van de spelers van Bedum goed te merken. Vooral de nummer 10 raad ik nog wat tabletjes aan....wat een overspannen gedoe. En de scheids....een oude bekende van het begin van het seizoen...ook dit keer een grondige check van alle spelerskaarten....maar goed en resoluut fluiten, ho maar.

We begonnen wat slap en een corner werd niet goed verdedigd, 1-0. Nog niet wakker geschud bleven de aanvallen van Bedum komen en ze kwamen dan ook verdiend op 2-0, bij een mooie aanval werd uiteindelijk Rutger door zijn stokken gespeeld. Helaas kwamen er bij de tegenstander wat irritante trekjes naar boven. Daardoor werden wij ook wat feller en kwamen we beter in de wedstrijd. We kregen wat kleine kansjes, maar bij rust stond het dik verdiend 2-0 voor Bedum. Gewoon een betere ploeg dan ons.

In de rust wilde Aafko er graag uit, maar helaas voor Aafko deed Titus een beroep op zijn veteranenrecht. Hendrik kwam er in voor Titus. Onno bleef maar vlaggen. Al gauw maakte Martin echt een geweldige goal. Ik zal niet zeggen dat Messi er jaloers op was, maar het was een mooie slalom zullen we maar zeggen. We dachten nog: Nu worden ze vast zenuwachtig. Helaas duurde onze vreugde maar kort. Een diepe bal viel tussen Aafko en Rutger in en hun spits was te snel: Voorzet, doelpunt. 3-1. Daarna was de wedstrijd wel gespeeld. Aafko kreeg nog geel voor commentaar op de leiding en kon voortijdig naar de kant. Heeft  hij toch weer de 90 minuten niet gehaald.... En uiteindelijk viel Onno ook nog 5 minuten in voor de geblesseerd geraakte Chris. Bedum was de terechte kampioen.

O ja, de kantine bij Potetos bleef dicht.....

RoeSt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten