dinsdag 12 mei 2015

Helpman-POTETOS 3 3-4

Een mooie uitslag voor ons maar wat een waardeloos begin. Ik heb expres even gewacht met het schrijven van dit verslag om mijn boosheid even te laten zakken. Niet gelukt. Hendrik, hoe kan zoiets nou gebeuren? Het enige wat je moest doen is op tijd met de kleding komen. De wedstrijd zou om 14.00uur hebben moeten beginnen. Er waren weinig mensen van onszelf, we hadden 5 gastspelers van het 4e. De site was duidelijk, 13.15 in de kantine van Helpman aanwezig. 14.00uur spelen. Ons team was om 13.30 compleet. Helpman was compleet. Wij 11 man, zij 13 man, scheids, totaal 25 man konden op Hendrik wachten.

Het excuus: ik dacht dat we om 14.30uur moesten spelen, ik moest Michel Kraan nog halen, allemaal bullshit. Dat kan allemaal als je gewoon op tijd weggaat en de verplichting die je op je neemt nakomt.

Vergissen kan ons allemaal overkomen maar de nonchalance waar het mee gebeurt. De uitstraling die zoiets heeft. Van een lid van het DB mag je ander gedrag verwachten.

Trouwens van ieder lid, die zich een beetje betrokken voelt.

 De wedstrijd zelf was best aardig. Wel had de wind wat invloed. Leuke tegenstander en wij deden het ook best aardig. Hulde voor Gary, Jos, Bart, Wietze en Rutger. Samen met 6 van ons, Eltjo, Chris, Roelof, Marnix, Tjeerd, de strafschoppennemer en Hendrik, die ook nog zijn lenzen was vergeten, waardoor hij niet kon spelen, maakte 12 man (wel super dat Hendrik de hele wedstrijd heeft gevlagd, dat maakt weer wat goed). 1-1 bij rust was acceptabel, hoewel er wel 2 goals van ons nog werden afgekeurd. Mooie goal na een leuke aanval van Tjeerd.

Na de rust liepen we snel uit naar 1-4. Toch kwamen Rooie Rinus en consorten nog terug tot 3-4. Beetje billenknijpen nog maar gelukkig kregen we nog een pingel. Eitje maar dan moet je de bal wel raken. Jammerlijk zwak, zacht en ongeconcentreerd ingeschoten, hoewel het wel een extreem goede keeper, een geweldenaar, een penalty-killer was. Helaas, mijn carrière als elfmeterspecialist zit erop. Ik ben benieuwd wie mijn opvolger wordt. Toch had de misser gelukkig geen consequenties.  De 3 punten werden over de streep getrokken.

Voor straf moest ik nog de kleding wassen maar Tjeerd heeft dat van mij overgenomen.

Helpman, het was wel wat saai daar op het sportpark. Geen fluit te doen. Kantine leeg. Dan heb ik toch liever een cluppie zoals die van ons. Altijd wel wat te beleven. En soms moet je even je frustratie kwijt. Maar volgens mij terecht. Niet meer doen zo, Hendrik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten