vrijdag 19 december 2014

Vooraankondiging teamuitje Potetos 3 en aanhang seizoen 2014/ 2015

Waarde teamleden, waarde Poteti,

Zo tegen het einde van het jaar, met name in deze donkere dagen, is het altijd weer leuk om te denken aan de geweldige happeningen die gaan plaatsvinden in het nieuwe jaar.

En dan denk je natuurlijk gelijk aan het legendarische jaarlijkse teamuitje van Potetos 3. En natuurlijk vooral omdat het alweer 2 jaar geleden is dat een teamuitje is georganiseerd. Ik zal geen namen noemen maar ik weet wel dat Hendrik en Gerard, mochten ze meegaan, het hele weekend corvee hebben.

En wat gaan we dan doen? We gaan net zoals in het verleden een weekend weg met een klipper naar Terschelling.

En wanneer is het dan? Het zal plaatsvinden 29, 30 en 31 mei 2015.

En wat is het programma dan? Vrijdagavond aankomst in Harlingen, zuipen, quiz van Roelof, zuipen, snacks verzorgd door Mike. Zaterdag, ontbijt verzorgd door Mike, zuipen, zeilen, zuipen, BBQ, zuipen, stappen, zuipen en nachtsnack verzorgd door Mike. Zondag, ontbijt verzorgd door Mike, zuipen, zeilen, zuipen en naar huis.

En wie mogen er eigenlijk allemaal mee? Naast Potetos 3 worden een beperkt aantal vrienden van Potetos 3 uitgenodigd. Vaste gasten zijn Aldo, Remi, Dario, Chris, René, Edward, Boele, Mike, Ray en Patrick. Nieuwkomers zijn naar verwachting Jorn, Hielke, Jeroen, Jeroen en Emiel.

En wat kost het? De prijzen zijn nogal gestegen de afgelopen 2 jaar. Ik verwacht EUR 200 per persoon voor het hele weekend.

Als iedereen zou komen dan hebben we een gezelschap bij elkaar van zo’n 37 mensen. Er is plaats voor 28 mensen. Mocht het aantal aanmeldingen overweldigend zijn dan gaan we voor een grotere boot. Mocht het aantal aanmeldingen dramatisch zijn voor een kleinere.

Het verzoek is je aan te melden voor 7 januari 2014 door een mail te sturen aan eltjo.drent@gmail.com.

Groet,
 
De feestcommissie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten