dinsdag 7 oktober 2014

Potetos 3 - Glimmen 4: 8-1

De grote vraag was ook deze wedstrijd weer of Potetos 3 ongeslagen zou blijven. Het zou mooi zijn als we de verslagen nog een tijdje met deze zin kunnen laten beginnen.

Maar eerst hadden we een andere uitdaging, er moest een kleedkamer veroverd worden. Nadat dat was gelukt betraden we het zonovergoten veld. 4 oktober, de bladeren vallen al van de bomen maar het leek wel zomer. Met de nodige drinkpauzes kwamen we de wedstrijd goed door.

Tegenstander was Glimmen 4, een ploeg die vorig jaar nog kampioen schijnt te zijn geworden in de zesde klasse.

Wij voelen ons echter als een vis in het water in de vijfde klasse en wisten een mooie uitslag neer te zetten. Na onze openingstreffer wist Glimmen nog de gelijkmaker te maken, maar daarna zetten we ons veel betere veldspel om in doelpunten en aan het eind van de wedstrijd stond er een ruime 8-1 overwinning op het wedstrijdformulier.

De doelpunten werden gemaakt door Martin (5), Wouter (2) en Onno, schijnt het, want na de wedstrijd werd er druk gediscussieerd over de maker van een van de doelpunten. Was het Martin die de doelpoging deed of Onno die de bal nog licht raakte. Door goede argumenten, en nog veel doorslaggevender, het neerzetten van pitchers om de goal te claimen, kwam de bovenstaande doelpuntenmakersverdeling tot stand.

Op naar Velocitas komende zaterdag!

Marnix

Geen opmerkingen:

Een reactie posten