vrijdag 16 mei 2014

Verslag Helpman 2 - Potetos 3


Verslag Helpman 2 – Potetos 3 3-1

 

Dat we moeten spelen tegen ploegen die hoger staan op de ranglijst zijn we inmiddels wel gewend. De laatste tijd moeten we echter steeds tegen top 3 ploegen aantreden en dat bevalt niet zo goed.

Afgelopen zaterdag op naar Helpman. Dat was op zich al geen pretje, want je kwam of doorweekt aan, of je kon geen parkeerplaats vinden.
 



Toen ook alle andere dingen geregeld waren, zoals genoeg spelers en ballen, en minder gebruikelijke dingen zoals geen rugbyers op het voetbalveld en geen beschermingsmateriaal om de doelpalen konden we het veld met drie middenlijnen en vier zijlijnen betreden.

Onder de bezielende leiding van nieuwbakken veertiger Chris speelden we een redelijke eerste helft waarin we een paar kansen creëerden. We gingen echter met een 2-0 achterstand de rust in, maar bij een snelle aansluitingstreffer na rust weet je het maar nooit.

In de tweede helft wisten we een keer te scoren: een onberispelijk ingeschoten penalty van Dario. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-1.

Ondanks dat we een doelpunt minder hebben gescoord dan tegen De Vogels stapten we toch met een iets beter gevoel van het veld af...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten