woensdag 26 maart 2014

Verslag Potetos 3 - Viboa 4


Potetos 3 – Viboa 4     22 maart 2014

 

Na een brak begin van de dag toch vol vertrouwen naar sportpark Het Noorden afgereisd. Uit verloren van Viboa, maar volgens onbevestigde bronnen, zwaar onterecht. Kwart over twee aangekomen toch nog twijfel  of de wedstrijd wel doorgang zou krijgen. Geen Potetos veteraan te bekennen op één van de mooie velden? De twijfel werd snel weggenomen gezien het feit dat Viboa al netjes met de warming-up bezig was. Vijf minuten voor tijd leek Potetos compleet, zowel binnen als buiten het veld een elftal.
 
Na een warming-up die bij Patrimonium niet zou misstaan begonnen de matadoren  goed aan de wedstrijd. Vakkundigt werd er getikt en best aardig gevoetbald. Het enige wat ontbrak , was de afronding. Niemand leek het vizier op scherp te hebben. Menig kans werd om zeep geholpen. Uiteraard werd het vervolgens 0-1. Na meerdere oneliners te hebben gehoord. Soms ook roepen om het roepen, nergens op gebaseerd, ging Potetos 3 verder met kansen creëren. Een geweldige goal van Aafko werd terecht, wegens buitenspel, afgekeurd. Had ie beter niet kunnen doen, want zijn liezen konden dit niet aan en moest gewisseld worden door de tot dan toe foutloos vlaggende Duitser Andries. Zijn Tomtom had eindelijk het adres van sportpark Het Noorden gevonden.

Na de rust werd er in het begin minder gevoetbald echter vertrouwen op een goede afloop bleef. Wel was het in de dug-out lachen, gieren en brullen. Een heel programma van Hans Kraay jr. kon ermee gevuld worden. Dank daarvoor heren. Uiteindelijk dan toch de terecht gelijkmaker gemaakt door Martin. Prima goal. Titus vroeg om een wissel(tactisch of last kuit?) en Chris(niet helemaal fit) kwam de gelederen versterken. Uiteindelijk was dit het moment van de wedstrijd. Chris maakte de 2-1 en schoot ook de 3-1 binnen(of Martin?) en wedstrijd was binnen. Ongelooflijk maar waar maar dit zijn de 1e drie punten!

Na de wedstrijd moet altijd man van de wedstrijd gekozen worden. Was dit Ericje? Floot een prima wedstrijd. Titus? Dit ivm zijn tactische wissel. Ferry? Brengt weer loopvermogen in het team en speelde ook een goede wedstrijd. Chris? Gouden wissel en twee goals. Wouter? In belang team weer gekeept en dit ook bijzonder goed gedaan. Andries? Gewoon omdat hij aanwezig was. Martin? Idem. Hendrik? Omdat hij niet binnen de lijnen stond. Dario? Hij vlak voor de wedstrijd toch niet ging keepen en zijn kunsten op het middenveld mocht vertonen. Kerk? Weet wat ie wel en niet kan. Arjan? Liep eens een keer niet gefrustreerd rond in het veld. Marnix? Is aan zijn tweede jeugd begonnen. Wim? Rots in de branding. Aafko? Hield het langer dan een kwartier vol. Joost? Gewoon om te bedanken voor het mee doen.

Nee, geen van deze spelers zijn het mijn in ziens geworden. Edward is de man. Heeft dit seizoen twee keer een inbreng gehad en 4 punten behaald. Kan zelfs Ericje niet zeggen. Leiders nodig die man elke wedstrijd uit, laat hem twee minuten vlaggen en punten zijn verzekerd!

Heren bedankt voor deze vermakelijke wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten