zaterdag 19 oktober 2013

Verslag Viboa 4 - Potetos 3


12-10-2013

Op deze zaterdagmiddag, die trekjes had van zowel een aardige nazomermiddag als een druilerige herfstdag, togen de lieden van Potetos 3 richting Winsum op het op te nemen tegen VIBOA 4.

De wedstrijd begon enkele minuten later omdat de scheids nog niet was gearriveerd. Toen deze zijn fiets de goede kant op had gestuurd (veld 4 ligt minstens 1 km van de kantine vandaan red.) kon de wedstrijd starten. Viboa begon fel en liet meteen zijn krachten zien. Niet lang daarna moest Potetos dan ook buigen, 1-0 voor de mannen uit Winsum. Met behulp van enkele spelers van het 5e liet Potetos het hoofd niet hangen, het was echter niet voldoende en de 2-0 werd aangetekend..
In de rust werden we voorzien van een klipje ranja en bleven we in de dug-out hangen. Onder leiding van Eltjo werden er tactische wijzigingen aangebracht in de hoop een kanteling in de wedstrijd aan te brengen.

De tweede helft werd aangevangen met veel goede moed, tevergeefs want als snel verscheen de 3-0 en later ook de 4-0 op de borden. De eer werd gered door Niels die een strafschoop koelbloedig benutte.

Al met al een slechte wedstrijd waarin te weinig is gegeven. De wedstijd was echter niet zo slecht als de gehaktballen van de kantineheer (geen aanrader). De volgende wedstrijd is tegen TKB 14, 26 oktober. Wellicht de eerste drie punten voor Potetots 3?
 
 
Gerard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten