zaterdag 5 oktober 2013

Verslag ACV 5 - Potetos 3


Verslag ACV 5 – Potetos 3   (10-4)

 

Onder grote sociale druk vanuit de groep en een kotsmisselijk gevoel vanwege ‘ Harry’s- taart–etende-snol-in-sexy-cameltoe-lingerie’  hierbij de samenvatting van de verloren wedstrijd van vorige week.
In tegenstelling tot vorige week, mochten we op een prima speelveld onder het genot van een heerlijk plaatselijk temperatuurtje aan de warming up beginnen. 

Een complimentje is op zijn plaats voor teamgenoot Hendrik, die zich ondanks een klein katertje een beetje had verslapen. Maar hij was wel (voor zijn doen) op tijd op Sportpark Univé te Assen om aan de warming up deel te nemen.  Niet dat koninklijke hoogheid dr. Hendrik hier zo vroeg al zin in had, hij wenste alleen aan de aanwezigheidsplicht te voldoen. En lichamelijk aanwezig was hij, Hulde!!!
 
Helaas kwam Hendrik niet door de alcoholtest heen en moest hij genoegen nemen met een plekje op de bank naast de geblesseerde Eric.  
De eerste 20 minuten was Potetos 3 heer en meester op veld 3 van Sportpark Univé te Assen. Vanuit de verdediging werd er  goed en vlot opgebouwd,  op het middenveld werd er lekker en snel getikt en ook onze aanvallers waren goed bij het spel betrokken.
Na een half uur voetballen stonden we daarom door een drietal prima doelpunten terecht met 1-3 voor. 

Na de 1-3 werd het spel minder, er werd niet meer vanuit de verdediging opgebouwd, het middenveld werd overgeslagen en de aanvallers kwamen niet meer aan het spel toe.  ACV 5  maakte hier handig gebruik van en wist de score al vrij snel op te krikken tot 3-3.   

Omdat ACV 5  per se met een voorsprong de rust in wilde gaan werd hun sterspeler (spelend met rugnummer 10 red.) mede dankzij een niet werkende buitenspelval alleen voor onze keeper Edward gezet.  Keeper Edward reageerde alert, maar kwam net een fractie te laat waardoor hij niet de bal, maar de opstomende schaduwspits  vol op het scheenbeen raakte. Onder het genot van een kort theaterstuk (titel: ‘ De stervende zwaan’ )  van de neergemaaide speler van ACV 5 zag onze keeper Edward met een  verontschuldigende blik aan hoe de tot dusverre volkomen onzichtbare scheidsrechter hem met slechts geel voor tien minuten van het veld stuurde.

Een prima spelende Martin offerde zichzelf op waardoor de inmiddels weer nuchtere Hendrik zich in het keeperspakje van Edward mocht hijsen.  De hoofdrolspeler van het theaterstuk was inmiddels weer opgelapt en hij vond het nodig om bij wijze van vergelding de bal al voor het fluitsignaal al op het doel te schieten…  Doordat Henkdrik zijn rechter keepershandschoen nog niet aanhad en de Berlijnse muur nog gebouwd moest worden ging de pisbal-van-een-vrije-trap makkelijk in de rechterhoek.

De scheidsrechter floot deftig op het inmiddels weer gevonden fluitje en wees resoluut naar de middenstip: 3-4 .  Protesteren had geen zin, met deze achterstand gingen we de rust in. 

De tweede helft is in een woord samen te vatten:  INSPIRATIELOOS.
 
Er werd niet meer gevoetbald, niet meer opgebouwd en er werd geen duel meer gewonnen. De bal wilden we het liefst alleen maar weg trappen.  Mede door een gebrek aan wisselspelers werden we in de 2e helft moe en daardoor kapot gespeeld.  ACV 5 – Potetos 3:  10-4 . Doelpuntenmakers:  Braulio (2x), Dario en Martin.
 

Michel

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten