zondag 10 maart 2013

Verslag Potetos 3 - Mamio 4


Potetos 3 - Mamio 4      2-3

Zoals Wim op de site als voorspelde: dankzij vervroeging nog net voor de sneeuw aan. Wat Wim echter vergat te vermelden is dat het kwik ternauwernood een positieve waarde aangaf en dat het de gehele ochtend gestaag doorregende. Daarnaast speelden we op echt gras. Ik zie nog steeds de vreugdevolle blik van onze notoire slidingjongens (Marnix, Eltjo, Arjan) in de kleedkamer voor me...
In de kleedkamer werd ook duidelijk dat we deze week opnieuw op ondersteuning van jeugdig talent konden rekenen.  Verder viel op dat shirt No 7 zonder eigenaar in de kleedkamer achter bleef, Remi had zich verslapen.

De wedstrijd zelf kunnen we kort over zijn: winst voor ons zou niet terecht zijn geweest maar een punt hadden we qua inzet zeker verdiend. De 1-0 voor Mamio was een eigen doelpunt van Potetos, Gabor en Eltjo mogen zelf uitmaken op wiens conto hij komt. Vlak daarna maakte Dario na een dubieuze handsbal via een strafschop gelijk. Na klungelig uitverdedigen van ons scoorde Mamio vlak voor rust weer. In de tweede helft hadden we een aantal (grote) kansen om de score gelijk te trekken maar Mamio was onverbiddelijk en een schot van buiten de 16 zorgde voor de 1-3. Marnix zorgde met een "streep in de kruising" nog wel voor de 2-3 eindstand. Een aantal scrimmages voor de Mamio goal mochten daarna niet meer baten.

Als laatste, Chris v M. ik weet niet of je dit leest, maar je moet nu toch echt gaan uitkijken voor het scorend vermogen van Marnix. Aan je reactie op ons forum zie ik dat het jou ook bezighoudt, maar als je het huppeltje van Marnix had gezien na zijn score....Je  staat nu nog gedeeld bovenaan met 10 goals maar Marnix heeft de smaak te pakken en loopt rap in.

 

Jacco

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten