zondag 3 maart 2013

Verslag Potetos 3 - Gorecht 4 4-3


2 Maart  2013     Potetos 3 – Gorecht 4 4-3
 

Op een frisse dag begin Maart moesten we spelen tegen Gorecht.  De eerste kans was nog wel voor Potetos maar daarna vergat Potetos te voetballen. Het was allemaal wat slapjes en er was weinig beleving te zien bij ons.   In een mum van tijd stonden we met  0-1 achter door een al dan niet buitenspel doelpunt.

Wie had gedacht dat Potetos nu wakker was kwam bedrogen uit. Uit een corner van Potetos werd het zowaar 0-2 voor onze vrienden uit Haren. Langs de kant keken we elkaar eens aan en dachten oeps waar gaat dit heen. Uit een corner maakte Chris met een mooie kopbal de 1-2 en dat was ook de ruststand.

In de rust werden de wissels doorgegeven en bij iedereen was de overtuiging dat we de punten op het Sportpark het Noorden zouden blijven. Verliezen was geen optie.

Na 2 minuten in de 2e helft kwamen we op gelijke hoogte met Gorecht, een goede voorzet  van Hielke belandde op het hoofd van Chris die prachtig inkopte en de keeper kansloos liet. Dit was de ommekeer en Potetos zou de wedstrijd domineren.. niet dus.. Gorecht kwam toch weer op een verrassende 2-3 voorsprong en Potetos kon opnieuw beginnnen.

De 3 -3 kwam uit een voorzet vanuit het middenveld die in 1x op de pantoffel genomen werd door Wilfred.  De keeper heeft de bal nooit gezien en alleen maar gehoord ….

Met ongeveer nog een kwartier te gaan leek Gorecht tevreden te zijn met een punt. Potetos ging echter door en had de wil om te winnen maar het beetje geluk ontbrak en dus leek het toch uit te draaien op een gelijkspel totdat Chris 1 minuut voor tijd de bal op een heerlijke manier het netje van de tegenstander liet bollen: 4-3.

Toch nog gewonnen. Terecht? Misschien wel niet maar we hebben wel weer laten zien dat we een sterk collectief zijn en dat we een wedstrijd kunnen laten kantelen. We hebben niet alleen een plan b maar ook een plan c. Dit elftal is nog steeds in staat om een wedstrijd naar zich toe te trekken ook als het soms niet gaat zoals het zal moeten gaan.

We zullen dit seizoen geen kampioen worden en we zullen ook niet degraderen maar we kunnen nog wel een heel mooi seizoen krijgen met een knalfuif op 25 Mei in Haren…..

Harry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten