maandag 19 november 2012

Verslag GRC 2 - Potetos 3


GRC 2 - Potetos 3         3 - 2

Op een zeer koude zaterdag om half 5 's avonds.


Tsja, en dan wordt je ook nog gevraagd een verslag over de wedstrijd te schrijven. Daar kunnen we gelukkig kort over zijn, het was voetballend niet best en daardoor verloren we uiteindelijk met 3-2. Eerste helft ging nog, en we kwamen ook terecht op 2-0. Willy 2 keer, inclusief ouderwetse onhoudbare vrije trap. Daarna vond Wim het nodig om een Edwardje te maken. Het gevolg is bekend, een bekwaam uitgevoerde strafschop en 2-1. De tweede helft was beduidend minder en GRC scoorde daardoor nog 2 keer. Zal wel aan het tijdstip hebben gelegen.

Viel er verder nog iets memorabels te melden?


De bespreking van onze tactiek voor de wedstrijd bracht wel een aantal nieuwigheden: pontificaal aanwezig was een puntsgewijze uiteenzetting van al onze doelstellingen en afspraken voor de komende wedstrijd. Daarnaast hing de kleedkamer vol met schetsen waarin onze posities voor verschillende standaardsituaties waren uitgetekend. Tijdens de bespreking werd er besloten dat we het vooral moesten hebben van de snelheid aan de zijkant, waarop prompt Chris M. de vlag door de andere wissel (Onno) kreeg aangereikt. Onze rapste vlagger (letterlijk) sinds tijden had tijdens ons geploeter trouwens meer oog voor de dameshockey wedstrijd op het naastgelegen veld dan voor ons, we vergeven het hem.

Ook was het een verademing eens een scheidsrechter aan het werk te mogen zien die WEL wist waar hij mee bezig was. Een hele verbetering ten opzichte van andere uitwedstrijden. Waarom er in de tweede helft van beide ploegen iemand een rode kaart ontving kan ik daarom niet verklaren. Het was er niet de wedstrijd naar en daarnaast ook veel te koud. Wat me al schrijvend nu wel opvalt is dat in iedere van onze laatste 2 uitwedstrijden we steeds eindigen met 10 man. Goed voor "gratis" bier maar ik weet niet of we deze trend zo moeten doorzetten.

 

Jacco

Geen opmerkingen:

Een reactie posten