woensdag 21 november 2012

Bericht van het bestuur

 ALV: 22 november 2012 20.00uur: Kantine
 
FEESTJE voor alle leden: 24 november 2012 20.00-23.00uur: Kantine.

De reden van het feest is nu genoegzaam bekend maar wordt op de ALV verder toegelicht.
Het bestuur neemt tot 23.00uur de consumpties (bier, fris, wijn) voor haar rekening. Het bestuur vertrouwt erop dat zorgvuldig met alcoholgebruik wordt omgegaan.
De avond staat in het teken van schuldenvrij, waardoor wij weer onze eigen broek kunnen ophouden, waardoor wij weer bescherming hebben.
Dat is voor heel veel mensen in de wereld niet zo vanzelfsprekend. Gary Bleeker, onze gewaardeerde leider van het 4e, geboren op Haiti, heeft begin dit jaar met eigen ogen gezien wat het betekent geen bescherming te hebben, geen eigen dak boven het hoofd meer te hebben. De aardbeving daar heeft onmenselijk leed veroorzaakt. Hij heeft fysiek hulp geboden en gezien dat er nog veel, heel veel geld nodig is om de mensen op Haiti weer enige zekerheid en zelfrespect te geven.
Op onze feestavond staat er een giftenbus in de kantine. Mocht u een bijdrage willen leveren, nodigen wij u uit daar wat in te doen. Gary krijgt op het einde van de avond de inhoud uitgereikt en hij zal ons informeren hoe hij het op Haiti, voor de mensen daar, gaat besteden.
Help Haiti, help Gary voor een iets betere wereld.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten