dinsdag 9 oktober 2012

Verslag The Knickerbockers 14 - Potetos 3

Zaterdag 06 oktober jl was het zoveelste treffen met een team van de Knickerbockers. Dit keer team 14. Al die snelle studentjes, zij worden steeds jonger, wij steeds ouder.
Helaas verlies. 0-2. Eervol, dat wel maar kansloos, dat ook.
Wat er van die wedstrijd te vertellen valt ? Eigenlijk weet ik het niet zo. 0-1 bij rust uit een kopgoal van een klein kereltje die de hele verdediging bij de corner het nakijken gaf. 0-2 ruim na rust. Onze keeper verwachtte een voorzet, die speler verwachtte dat zelf ook maar raakte de knikker verkeerd waardoor die zo in ons doel vloog. Wij konden er dit keer niet zoveel tegenover stellen. De leeftijd gaat toch een rol spelen. En af en toe missen we toch snelle mannen als Chris M. en/of  Jan B. maar ook het gemis van Sebas, RenĂ© C. zijn aderlatingen, zonder verder iemand te kort te willen doen.
Toch gaan we echt nog wel puntjes pakken. Ik gok op een eindpositie rond plek 7/8.  Het is toch wel mooi dat we al jaren lekker met elkaar ballen en dat het nu wat tegen zit is all in the game. Komt wel weer goed. Wat is er meer over te vertellen? Onze tacktiek misschien? Die was vrij simpel, proberen Wil in stelling te brengen om te schieten vanaf de rand 16. Maar dat is eigenlijk niet gelukt. Zullen we het dan maar over Mila Kunis hebben? De meest sexy vrouw op deez’ aard. Ik had nog nooit van het mens gehoord maar met toestemming van Lieke toch maar even gegoogled. Gaat wel maar ik ken er mooiere. Mies Bouwman bijvoorbeeld.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten