dinsdag 4 september 2012

Verslag Potetos 3 - VVK 2

Potetos 2- VVK2


Na de winst in de eerste bekerwedstrijd in Bedum stond nu de thuiswedstrijd tegen VV2 op het programma. Toen Potetos 2 zich in de kantine melde was VVK2 al druk bezig met een warming-up, ze namen de wedstrijd serieus op. Het team was gemiddeld ongeveer 15 jaar jonger dan ons eigen team. Een serieuze en snelle tegenstander.
 
 
In de wedstrijd bleek dit al snel, Roelof zei na 5 minuten al dat het een pittige uitdaging ging worden, wat later ook zou blijken. Potetos stond constant onder druk, werd vaak op snelheid uitgespeeld en kwam nauwelijks onder de druk vandaan. Omdat Potetos verder wel compact stond en redelijk goed verdedigde en keepte, werd lang de nul gehouden.

Na ongeveer een kwartier was het Chris van M die scoorde, en even laten scoorde wil zelfs de 2-0. Via counters kwam Potetos er nog een aantal keren gevaarlijk uit, verder was het VVK dat de klok sloeg en vlak voor rust ook de aansluitingstreffer scoorde.

Na rust kwam VVK snel op gelijke hoogte, maar Chris van M zorgde al snel voor de 3-2 en niet veel later scoorde Wil met een magistrale stift de 4-2.

Het lukte Potetos om VVK een tijdje van het scoren af te houden, maar ong. 10 min na de goal van wil viel de 4-3. Vanaf de aftrap werd wil alleen voor de keeper gezet en was de marge van 2 goals weer hersteld. Daarna waren er nog enkele hachelijke momenten voor de goals van Louis, maar hij hield met hulp van de verdediging de ballen uit de goal. Het werd nog wel 5-4 toen de verdediging van Potetos de druk niet meer aan kon, maar deze stand werd gelukkig tot het eind vast gehouden. Een mooie en gestolen overwinning op een goede ploeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten