donderdag 13 september 2012

Verslag CSVH 4 - Potetos 3 6-2


Na een, in ieder geval qua resultaat, succesvol afgesloten bekerpoule stond vandaag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2012-2013 op het programma.

In de kleedkamer werd eerst kersverse vader Eltjo in het zonnetje gezet. De keuzeheren stuurden vervolgens de volgende spelers de wei in:Remi;

Jacco, Wim, Titus, Roelof;

Marnix, Chris, Eric, Eltjo;

Dario, Wilfred

 

Remi begon als keeper door de afmelding van Louis en doordat Edward pas later aanwezig kon zijn.  In de eerste helft creĆ«erden we weinig kansen. Eigenlijk was een schot van afstand het enige noemenswaardige wapenfeit. Mogelijk had de hitte meer invloed op ons dan op de tegenstander. CSVH heeft een aantal goede oud eerste elftal spelers in de gelederen en voetbalde een stuk makkelijker. Na een lucky 1-0 wisten ze de voorsprong uit te bouwen tot een 3-0 ruststand.

In de rust werden Eric en Jacco vervangen door Edward en Arjan waardoor Remi centraal op het middenveld kwam te spelen. In de tweede helft speelden we een stuk beter dan in de eerste helft en wisten we twee keer te scoren. De eerste goal werd gemaakt door Dario en de tweede door Wilfred uit een penalty na een overtreding op Dario. Daarnaast creƫerden we nog een aantal goede kansen waaronder een bal op de paal. Het was echter niet alleen maar positief de tweede helft, want we kregen ook nog drie doelpunten tegen. Een vierde tegendoelpunt bleef ons bespaard doordat Edward een penalty wist te stoppen met een knappe redding.
 
Marnix

Geen opmerkingen:

Een reactie posten