zondag 26 augustus 2012

Verslag CVVB 7 - Potetos 3

CVVB 7 - Potetos 3  1 - 2
 
De eerste officiele wedstrijd stond op het programma. Normaal speel je de bekerwedstrijden in de vollen zon, 27 graden. Maar niet deze keer, het zou gaan regenen. Het veld was nat en hard, maar de regen kwam niet waardoor het veld ook nog wat stroef werd.
 

De opstelling
Louis (uitgeroepen tot man van de wedstrijd)
Dario, Wim, Roelof, Jacco,
Chris M., Remi, Wil, Eltjo
Aafko, Dennis (gastspeler van Potetos 5)
Wissels; Chris F, Eric, Marnix, Arjan
 
We begonnen de wedstrijd sterk. Werd redelijk gevoetbald en na ongeveer een kwartier scoorde Chris M. dan ook de verdiende 0 - 1. Daarna verlapte we, werden slordig en CVVB leek wat sterker te worden. Door een taktische wissel Marnix voor Aafko konden we de voorsprong vasthouden tot aan de rust.
In de 2e helft kreeg CVVB een aantal kansen maar Louis hield ons op de been. Toch lukte het CVVB te scoren, en ze geloofde in een overwinning.
Beide ploegen kregen nog wel mogelijkheden, maar Potetos kreeg wat vrije trappen rond de 16. Het lukte Wil niet om uit een vrije trap te scoren.
Ongeveer 10 minuten voor tijd kregen wij een hoekschop, die werd verwerkt tot nog een hoekschop maar dan aan de andere kant. Wim schoot van dichtbij tegen de keeper aan en de bal viel voor de voeten van Remi die de bal inschoot. De eerste overwinning was een feit. Na de wedstrijd waren de meeste spelers helemaal leeg gespeeld. Maar na  een overwinning is dat niet zo erg, gewoon weer vullen met bier!!!
 
Remi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten