woensdag 16 mei 2012

Verslag The Knickerbockers 13 - Potetos 2 1-3

Potetos 2 - TKB 137

We begonnen in de volgende opstelling :
Doel Edward
Verdediging Titus, Sebastiaan, Roelof, Eltjo
Middenveld Henk-Jan, Michael, Remi, Mark
Aanval Aafko, Dario
Wissel Chris en Chris, Onno


Een matige wedstrijd waarin wij op 0-1 kwamen.
Tkb probeerde wel maar kon eigenlijk niet heel gevaarlijk worden, en werden ze gevaarlijk dan hielpen ze de kans zelf wel om zeep. Tot dat het ze toch lukte om de 1-1 te maken. Tkb PuTTe daar moed uit,en ging op zoek naar de 2-1 (ze zijn hem nog aan het zoeken), maar wij met onze ervaring en zelfoverschatting kregen het toch voor elkaar om de 1-2 en 1-3 binnen te schieten en koppen.
Geen cijfers maar een kleine notitie per speler.

Edward: Goed gekeeperd, alleen af en toe te veel rust nemend bij spelhervattingen.
Titus: Net terug van een korte vakantie, wat kleine foutjes maar geen tegendoelpunten, goed idee om Remi toch weer terug te laten komen nadat hij gewisseld was.
Sebastiaan: het sloop en beukwerk was weer goed verzorgd, na de wedstrijd een kleine verspreking ipv Potetos 1 zei hij per abuis vvHaren 1 waar hij volgend seizoen gaat spelen, maar we weten wel beter het wordt gewoon POTETOS 1.
Roelof: gewoon weer degelijk simpel en waardevol.
Eltjo: sinds hij gestopt is met roken, komt hij wat vermoeid over, terwijl hij toch niet bijzonder veel hoeft te werken, gewoon zijn taak uitvoeren en dan is echt iedereen maar dan ook echt iedereen een groot fan van hem.
Henk-Jan: gewoon zoals elke wedstrijd onvoorspelbaar, waardoor zijn teamgenoten, de tegenpartijl, de scheidsrechter, de toeschouwers, en soms ook nog voetballers van andere velden geen flauwe notie hebben van waar hij nou echt mee bezig is.
Mark: ach laat die maar gewoon in het 1e voetballen mischien kan ie daar nog wat leren.
Michael: rechtshalf is hem echt op zijn lijf geschreven, iedereen weet dat de helft de middenlijn is en daar was hij dan ook regelmatig te vinden, als laatste man toch een doelpuntje tegen maar ach, het is natuurlijk niet niets om Titus op te moeten volgen, die maar 5 jaar ouder is.
Remi: tja wat moet je daar nou nog over zeggen, ik weet wel wat maar het zou een kleine notitie zijn, dus eigenlijk geen beginnen aan.
Dario: was wel weer balvast, maar geen doelpunt, niemand begrijpt hem, zeer nuttig om van hem te horen wat de rest allemaal fout doet.
Aafko: ook geen doelpunt, wel 2 kansjes gehad een penalty en een kopbal,
Chris F: hard gewerkt, had alleen wat moeite met de 2 halfspelers, die amper op eigen helft zijn geweest.
Chris M.: weer 2 en dat in 1 helft, kreeg alle vrijheid van de mid mids om aan te vallen , hoefde niet per se te verdedigen
Onno: de 3e spits die ook niet scoorde,

3e helft: geen idee vraag maar aan Onno, er is een paar meter door heen gegaan..................Remi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten