woensdag 14 maart 2012

Verslag van de wedstrijd Potetos 2 - Oranje Nassau 8 3-3

Potetos 2 - Oranje Nassau 8 3-3


Het beloofde een mooie zaterdag te worden. De zon scheen, de tegenstander was Oranje Nassau 8 en gezien de 11-1 overwinning in het vorige onderlinge duel lagen er weer 3 punten op ons te wachten.

Potetos 2 kampte met enkele blessures, en ook was topscoorder Chris van M niet van de partij. Als vervanger deed in de eerste helft Amir uit Potetos 1 mee, en de tweede helft werden we geholpen door Jos uit Potetos 3.


Potetos begon de 1e helft goed. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en de nodige kansen werden gecreƫerd . Potetos voetbalde constant op de helft van de tegenstander, en Oranje Nassau kwam niet meer onder de druk vandaan. Met name Wil was gevaarlijk, maar ook Dario verscheen gevaarlijk voor de keeper van Oranje Nassau. Helaas ontbrak het Potetos aan geluk en scherpte. Na ongeveer 15 minuten was het eindelijk raak. De goal werd gemaakt door Wilfred.

Na de goal draaide het spelbeeld volledig om. Potetos begon slordig te spelen, en kwam niet meer onder de druk van Oranje Nassau vandaan. Richard hield ons een tijdlang op de been, maar moest uiteindelijk toch capituleren. Vlak voor rust werd de 1-1 gemaakt toen Potetos slecht uitverdedigde.

In de tweede helft kwam Jos in het veld voor Amir, en Henk-Jan voor Roelof die geblesseerd moest afhaken.  
De tweede helft begon net zoals de eerste, een sterk Potetos drukte Oranje Nassau ver terug op de eigen helft, en er werden ook de nodige kansen gecreƫerd. De lat werd 2x geteisterd en een aantal mooie kansen werden gemist.
Gescoord werd er echter niet door Potetos, en Oranje Nassau scoorde bij een zeldzame uitval wel. Richard was kansloos tegenover een zeer goed geplaatste kopbal.
Potetos leek de kluts kwijt te zijn en na een vlotte counter en zeer zwak verdedigend werk viel de 1-3. Het schot was overigens onhoudbaar voor de keeper.
Daarna ging Potetos weer voetballen. Potetos zette de tegenstander onder druk, maar tot echt grote kansen leidde dit niet. Oranje Nassau kwam er zo nu en dan gevaarlijk uit, maar gelukkig speelden ze het slecht uit, en stond Richard uitstekend zijn doel te verdedigen.
Uit weer een goede aanval scoorde Wilfred zijn 2e van de middag, in de 6e minuut in blessuretijd ( bedankt Onno) scoorde weer Wilfred zelfs zijn 3e van de middag, en kwam de terechte 3-3 op het scorebord te staan. Nog niet genoemd, maar wel belangrijk: Eltjo was man of the match.

Arjan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten