woensdag 7 december 2011

Verslag van de wedstrijd VVK 2 - Potetos 2 0-15

Zaterdag 03-12-2011

VVK2 -Potetos 2

Deze altijd beladen uitwedstrijd werd twee uur eerder gespeeld dan we gewend zijn, en het voelde ook behoorlijk vroeg. Daarbij kwam dat het stevig waaide, en zo nu en dan een beetje regende. Kortom, het zou een heerlijke voetbalmorgen/middag worden!

  


Op papier waren er 17 man, in de praktijk kwamen er 12 opdagen. Gelukkig bood Aafko zich aan om zijn tas op te halen en zo begonnen we met 13 man aan de wedstrijd.
Omdat onze aanvoerder het nodig vond om de tos te verliezen moesten we eerst van helft ruilen, waardoor we begonnen met wind tegen.
Vanaf de aftrap zat Potetos heel aardig in de wedstrijd. De ballen werden snel veroverd en VVK kwam niet of nauwelijks in de buurt van Edward, die vandaag op goal stond.
Na een aanval over links was het raak. Een harde voorzet van onze linksmid werd door Onno binnengeschoten. Vervolgens scoorde Sebastiaan uit een corner en Chris F na een goed uitgespeelde aanval. 5 minuten voor rust werd het zelfs nog 4-0  door Chris van M.
In de rust kwam Aafko erin voor Onno en Wil voor Roelof.
Omdat Onno de verdedigers van VVK al had gesloopt en we de wind mee hadden was het een ware “walk over”de 2e helft. We begonnen niet eens goed ( Edward was genoodzaakt nog een paar knappe reddingen te maken), maar toen het na een kwartier 6-0 stond was het verzet definitief gebroken en was elke diepe bal een goal. De ene goal was nog mooier dan de ander ( vergeef het me als je denkt dat je mooie goal hebt gemaakt en hij niet specifiek vermeld wordt). Met name de eerste en tweede goal van Aafko waren erg mooi, en Wil kapte de verdediging en keeper helemaal suf. Aafko bleek een sociale kant te hebben en uit medelijden met de tegenstander besloot hij een zekere 6e goal van Chris M uit de goal van de tegenstander te werken.  
Na 5x Chirs M, 3x Chris F, 3x Aafko, 2x Sebastiaan en goals van Wil en Onno was de eindstand 15-0 en vond de scheids het na ong. 85 minuten genoeg.
Kortom, een goede wedstrijd van Potetos 2.

Arjan Postma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten