woensdag 5 oktober 2011

Verslag van de wedstrijd Oranje Nassau 8 - Potetos 2

Zaterdag 1 oktober 2010.
Het belooft een spannende middag te worden.
De resultaten zijn “nog”niet om over naar huis te schrijven . Twee verliespartijen en een gelijkspel leverden tot dusver slechts 1 schamel puntje op. De eerste witte zakdoekjes zijn reeds gesignaleerd, de hoofden van de leiding liggen op het hakblok. Kortom, het is tijd voor een goed resultaat!
De eerste overwinning moet behaald worden tegen Oranje Nassau 8, die wel al twee keer hebben gewonnen. Potetos 2 moet het doen zonder enkele grote namen die te kampen hebben met blessure`s of andere verplichtingen.
Het is heerlijk warm weer ( om met een biertje op terras te zitten), het beloofd een zware middag te worden.
Oranje Nassau is op de hoogte van de dreigende crisis bij Potetos en ruikt bloed, ze gaan vanaf het begin gelijk vol in de aanval. Het levert in de eerste 10 minuten 1 grote kans op, en een aantal minder gevaarlijke afstandsschoten, maar Dave weet betrekkelijk eenvoudig zijn doel schoon te houden.
Potetos komt langzaam onder de druk vandaan en bij de eerste de beste counter is het gelijk raak. Na een vlotte combinatie over meerdere schijven valt de 1-0.
Vervolgens blijft het spelbeeld hetzelfde, ON probeert Potetos onder druk te zetten, maar Potetos komt er steeds goed uit en loopt snel uit naar 5-0. Een makkelijk gegeven strafschop wordt feilloos benut door Titus, de overige goals werden gemaakt door Chris van M en 3x Sebastiaan. Halverwege de 1e helft wordt de wedstrijd ontsiert door een opstootje rondom Onne die nog een tik moet incasseren en vlak voor rust scoort ON nog tegen uit een strafschop, een goedmakertje.
Na de rust is het wedstrijdbeeld veranderd. Potetos domineert en het lijkt alsof OM al heeft opgegeven. Potetos loop dan ook makkelijk uit naar 11-1 ondanks de matige invalbeurten van de wisselspelers. De overige goals werden gemaakt door nog 4x Chris van M, Remi en Wim via een harde knal.
Een mooie overwinning, Potetos 2 kan weer omhoog kijken.
Arjan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten