maandag 26 september 2011

verslag van de wedstrijd Groen Geel 4 - Potetos 2

Groen-Geel – Potetos 2                      Uitslag 3-1                              24 september 2011

 Het loopt nog niet zo bij het tweede. Steeds veel afzeggingen, blessures, vreemde starttijden (zoals vandaag om 16.45uur) van wedstrijden, laatkomers, niet alle spelerspassen op orde, verschil van tactisch inzicht, geen keeper, weinig punten.Het was zo’n wedstrijd van liever niet, leek het. 16.45 uur beginnen, 18.30 einde? En dan? Naar onze kantine? Naar huis? Eten in de rust, toch maar de pizza-koerier bestellen?

Wel een goede tegenstander, dat mag gezegd. En eigenlijk een nederlaag waarop weinig viel af te dingen. Zij waren beter. Klaar. 

Wim Broekman is wat mij betreft de man of the match (voor ons dan). Meteen bereid de keepershandschoenen aan te trekken stond hij vanaf het eerste moment zijn mannetje. Een fraaie safe in de hoek na enige minuten en menig bal pakte hij lekker uit de lucht. Helaas moest zowel hij als de hele verdediging het antwoord schuldig blijven op een ziedend schot van een van hun spitsen. En ook de 2-0 was goed uitgespeeld door Groen-Geel, eindigend in een onhoudbaar cross geschoten lage bal in de linker beneden hoek.

Toch kwamen we nog prachtig terug na een fraaie rush van Chris V (of Chris van M.), op aangeven van Eltjo, op sublieme wijze afgerond.

De thee bracht helaas weinig helderheid over de te volgen tactiek. Het management heeft daar verschillende ideeën over. Daar moeten we het met elkaar nog maar eens over hebben. 

De 2e helft was zeker niet slecht van onze kant. De meeste kansen waren echter wel voor Groen-Geel wat nog resulteerde in een merkwaardig doelpuntje voor hen. Een corner schoot door en belandde via de centrale verdediger (matige reactiesnelheid Akkermans) in het eigen doel. Helaas, want daardoor namen ze weer verder afstand. Dit gat bleek niet meer te overbruggen, hoewel een, naar ons oordeel, geldig doelpunt van Chris F (of Chris van G.) helaas werd afgekeurd. Te snel genomen, was het oordeel van de scheidsrechter.

3 wedstrijden 1 punt. Ver beneden de stand van het tweede en ook nog in een klasse lager dan vorig jaar.
Haalt het management de Kerst, wordt nu al geroepen. We zullen zien. 

Titus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten