zondag 11 september 2011

Verslag van de wedstrijd De Vogels 2 - Potetos 2 4-2

opstelling vlnr vanv: edward, jacco, titus, wim, eltjo, sebastian, chris, remi, andre, chris, dario

vlag: wouter

wissels: henk jan, wouter, arjan

opstelling de vogels: 4 - 4 - 2 met vliegende keep
De vogels begonnen de psychologische oorlogsvoering goed door het stroom van onze kleedkamer af te sluiten. Vonden wij niet erg. De vogels werkten een uitgebreide warming up en kwamen dan ook goed uit de start blokken. Oud speler van potetos Bryan scoorde vanaf de stip na een overtreding van tytus. Chris van meerveld had het moeilijk tegen een snelle tegenstander, sebastian kwam niet echt in het stuk voor, Dario werd niet bereikt, Remi pufte veel, en Wim leek in gedachten nog op vakantie. Kortom het liep troef, toch waren er kansen, Dario benutte hier 1 van zeer keurig. Andre was bovendien gevaarlijk aan de rechterkant (volgens hem zelf is hij beter gaat voetballen sinds hij op voetbalcursus zit. Hij raadt iedereen het boek voetbaldenken van hans van breukelen dan ook aan.)

De eerste helft eindigde dramatisch het stond op eens 4 -1 voor de Vogels. Bij de 4 -1 veranderde de scheids opeens de ingooi naar de vogels en kwam edward te laat.

De tweede helft werd de verdediging ververst, henk jan, arjen en even later wouter kwamen er in voor eltjo, titus en jacco. De tweede helft begonnen we veel feller, chris van meerveld mistte een grote kans die hij of had moeten scoren of had moeten afgeven aan dario of chris. De druk bleef met een mooie volley van dario na een uitstekende pass van Henk Jan, die zeer sterk inviel, leuke speler is dat toch als hij op tijd is. Toen kwam toch de goal na vasthouden op sebastian scoorde remi de penalty (of had dario hem moeten nemen?). Niet veel later belandde een voorzet op de paal. Daarna ebden de krachten weg, maar werd het wel gemener. Het bleef 4 - 2

Cijfers

edward, 7 pakte aardig wat ballen muv de 4 - 1
jacco, 6,5 kreeg weinig steun van titus, deed het naar zijn mogelijkheden goed
titus, 5 matig, wel een goede opmerking: winnen met elkaar is makkelijk, verliezen met elkaar is moeilijk, kom op jongens!
wim, 5,5 had het eerste helft nog even niet, herstelde zich 2e helft
eltjo, 5,5 pakte wat ballen af, mistte er ook enkele
sebastian, 6,5 veel kracht, kan wellicht op belangrijke veldpositie spelen
chris, 6 kan beter
remi, 6 kan beter
andre, 7,5 was gevaarlijk met voorzetten
chris, 6 voetbalde tweede helft tegen zichzelf
dario, 7,5 goede goal

scheidsrechter: 5 aan beide kanten rare beslissingen


Met vriendelijke groet,

Henk Jan Bijmolt

1 opmerking:

  1. Mooi verslag mannen :) groet vv de Vogels 2
    ook wij hebben een website: www.vvdevogels2.nl

    BeantwoordenVerwijderen