zondag 28 augustus 2011

Verslag Oranje Nassau 7 - Potetos 2 4-2

Oranje Nassau 7 – Potetos 2

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de eerste bekerwedstrijd.
Vele teamgenoten nog op vakantie, was het voor de leiding toch vrij simpel een volwaardig team op de been te zetten. Vincent en Andre waren bereidt ons te helpen en Eric moest 15 uur non-stop doorrijden vanuit zuid Frankrijk, zodat er uiteindelijk 13 man aanwezig waren.Oranje Nassau speelde vorig jaar ook derde klasse en is ook vrijwillig gedegradeerd naar de vierde klasse. Ook de gemiddelde leeftijd kwam redelijk overeen, we zijn dus aan elkaar gewaagd. Opstelling: op doel Dave, achterin Jacco, Titus, Roelof en Richard, middenveld Andre, Eric, Dario en Vincent en voorin Aafko en Chris. Op de bank zaten Henk-Jan en Arjen. Wouter had zich bereidt gevonden om te vlaggen.

We begonnen onwennig aan de wedstrijd, ballen werden niet goed ingespeeld en dat leidde tot onnodig veel balverlies. Toch hadden we een grote kans op 0-1, maar Vincent was niet koelbloedig voor de goal. De goal viel wel aan de andere kant, door een van richting veranderde pass kwam hun spits 1 op 1 op Dave en faalde niet. Door een slimme counter kwam Oranje Nassau op 2-0. Dit was ook de ruststand.

In de rust wilden we e.e.a. rechtzetten, Henk-Jan en Arjan kwamen er in voor Jacco en Vincent. Echter voordat we het wisten stonden we met 3-0 achter. Al snel werd het 4-0 en het zag er naar uit dat het een heel vervelende middag ging worden. Toch bleven we doorwerken en dat werd beloond doordat de keeper geen grip had op een verwoestend schot van Aafko. En even later scoorde Andre met het hoofd 4-2, meer zat er niet meer in.

Dan maar bier drinken in de kantine, een goede voorbereiding voor komende woensdag.

Richard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten