zaterdag 5 maart 2011

Verslag van de wedstrijd Potetos 2 - ZFC Zuidlaren2


Potetos 2 – ZFC Zuidlaren 2 – 3 - 2

Opstelling

Doel: Dave

Verdediging: René, Aafko, Wim, Roelof

Middenveld: Chris V., Eric, Chris F., Jan

Aanval: Sebas, Wilfred

Bank: Remi, Eltjo & Dario

Grensrechter: Wouter

We begonnen best aardig aan de wedstrijd alhoewel we wel behoorlijk slordig speelden. De grote vraag de ik mezelf stelde was hoe lang Aafko het vandaag vol zou houden (hierover later meer). We kwamen al vrij snel op 1-0 door een goede rake kopbal van Wim. Vervolgens volgde nog legio kleine en grote kansen waarvan Eric de grootste kans miste. Eric was niet helemaal scherp maar wat wil je ook als je tot 5.00 in de stad rondhangt, dit kan ons lichaam op onze huidige leeftijd nou eenmaal niet meer aan.
Nu even over Aafko, ik vond dat hij een prima wedstrijd speelde tot ongeveer een paar minuten voor rust weer eens het noodlot toesloeg. Aafko kwam net iets te hoog met zijn been met een blessure tot gevolg. Remi was zijn vervanger en Remi zelf had eigenlijk al verwacht dat hij na ongeveer 10 minuten al het veld in had gemoeten. Dit viel mee en Aafko het dus voor zijn doen dus best lang volgehouden, wel jammer dat hij nu weer een paar weken uitgeschakeld is want ik vond dat hij best aardig speelde als laatste man.
De tweede helft begonnen ietwat gezapig. Wim ging geblesseerd het veld af en Sebas ging van de spitspositie op Wim's positie spelen (voorstopper). Daarnaast kwam Dario er ook nog in als spits.
Het werd al snel 1-1 maar gelukkig maakten we snel de 2-1 (Sebas) uit een corner van Wilfred.
Vervolgens waren en nog behoorlijk wat kansen voor Potetos wat uiteindelijk resulteerde in een schitterende treffer van Jan. Jan schoot vanaf de linkerkant de bal schitterend in het doel, alhoewel ik wel een beetje het idee had dat hij de bal verkeerd geraakt had. Toen ik dit woensdag vroeg aan Jan was zijn reactie: ''ik raak de bal toch altijd verkeerd?''
De sterke nummer 10 van Zuidlaren maakte nog de 3-2 maar hierna kwamen we niet heel erg meer in de problemen. Na de wedstrijd lekker aan het bier en toen kwam ter sprake dat we misschien wel onze doelstelling bij moeten stellen en voor het kampioenschap moeten gaan. Waarom zouden we thuis bv. niet van Knickerbockers kunnen winnen? A.s. Zaterdag een zware pot tegen VVS en dan zien we wel weer verder.

Sebastian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten