zondag 19 september 2010

Verslag van de wedstrijd VVS 2 - Potetos 2

VVS 2  -  Potetos 2      1 - 1

Heerlijk spelen in de provincie!!!!!!!!!!!! ( Onstwedder boys, VVS ) Niet veel van de lange ritjes in de auto dus ik verheug me nu al om naar Westerlee uit.
Het verschil met de wedstrijd met Onstwedder boys en VVS was dat ik onderweg geen verdwaalde leiders  ben tegen gekomen..
Het was vandaag een dag met een nostalgische tintje, we waren terug naar de velden waar een aantal jaren geleden het “Onnotje”was geboren. En er was exact 2 jaar geleden ( 3e weekend van september) dat Potetos 2 ( 3 ) niet meer had verloren in competitie verband.

Ik was benieuwd hoe het veld van VVS zou zijn na de herhaaldelijk regen van afgelopen week ( niet goed voor mijn hamstrings zo zware veld ), ik heb me zorgen om niks gemaakt want het veld zag fantastisch uit.
Prachtig veld, mooi weer en aangewezen scheidrechter ( wat was de man slecht zeg!!!!!!!) het kon niks mis gaan maar….. zo als gebruikelijk dit seizoen beginnen we weer slap aan de wedstrijd ( geen inzet, geen concentratie, te veel bal verlies, alles te gehaast, etc.) het spel van Potetos 3 ( sorry 2) was zeer matig maar gelukkig troffen we een tegenstander dat alleen conditioneel ( gemiddeld leeftijd 23 jaar )iets beter was maar voor de rest van niks bijzonders.
We hadden in de eerste helft recht op een penalty maar werd genegeerd door KNVB daarna een schot van Willi en dat was het voor de eerste helft, niks weggegeven maar ook niks gecreëerd.

In het 2e helft ( zoals gebruikelijk ) heel andere Potetos 3 in het veld, in de eerste kwartier hadden we meer mogelijkheden gecreëerd dat in de eerste helft.
Na 20 min. kwam de eerste grote kans voor Potetos 3 maar helaas ging er niet in. VVS wist wel te gebruiken van onze zwakke omschakeling en tactische inzicht ( alle onze middenvelders voor de bal en knullig bal verlies ) dus een onverdiende 1-0 achterstand.
Na deze domper heeft Harry direct ingegrepen en Dario werd gewisseld door Onno, Potetos reageerde goed op de tegen doelpunt en ging op zoek naar de gelijkmaker, het werd een zuivere doelpunt van Willi afgekeurd maar de KNVB man heeft meer van deze hele rare beslissingen genomen.
10 minuten voor tijd de tweede ingreep van Harry Wim naar voren en 1 op 1 achterin Potetos  was veel beter maar nog steeds 1-0 achter, de spanning was zo groot aan de zijlijn dat Harry begon gekke dingen te roepen zoals “ kom op Onno jij bent veel sneller dat die vent” ( die vent was 20 jaar en top fit) ook Chris V werd door de KNVB man aangesproken.
4 min. voor tijd kwam toch de verdiende 1-1 via een penalty ( Willi) en in de 90ste min had Willi de 1-2 op zijn schoen maar helaas….
De vraag blijft : twee verloren punten of een gestolen punt?

Arjen bedankt voor je inzet, je was vandaag een van de betere spelers van potetos.

Aantal feiten van afgelopen zaterdag:

-         3 gespeeld 7 punten ( niet slecht voor een promovendus).
-         De scheids van door de KNVB aangesteld ( nu snap waarom geen nederlandese scheids actief was op de WK).
-         2 doelpunten gemaakt ( 1 onterecht afgekeurd)
-         Potetos had 3 penaltys moeten krijgen ( 2 werden genegeerd door onze scheids).
-         Al weer werd duidelijk gezien dat we Chris V en of Jan B missen om onze spelletje te spelen).
-         Wim heeft een gele kaart gekregen ( commentaar aan de leiding).

Dario

Geen opmerkingen:

Een reactie posten