zondag 5 september 2010

Verslag van de wedstrijd Onstwedder boys 2 - Potetos 2

Onstwedder Boys 2 – Potetos 2 0-1


Ik mocht afgelopen zaterdag weer voor het eerst aantreden voor een competitiewedstrijd. De laatste was ruim 2 jaar geleden en toen nog in de vijfde klasse. Na twee jaar langs de kant, alle verhalen aangehoord, genoten van de babe’s van de week, mag ik nu weer eens een wedstrijd verslag maken. Het kan raar lopen….

De snelle boys aan de zijkanten, de sterke koppers en de sloten op de deur waren vandaag afwezig. Maar de vervangers waren gauw gevonden, Andries en Henk-Jan. Hoewel Henk-Jan te laat was stond hij toch in de basis, de leiders zijn nog erg coulant aan het begin van de competitie. Na de opstelling (tevens was dat tot dan toe de enige tactische inbreng van de leiders) aantreden op een knollentuin. De uitspraak van je krijgt de scheids die je verdient slaat zeker niet op het veld. Wat een genot ons eigen strakke biljartlakentje.

De eerste helft was van onze kant zeer zwak, en dan komt een oude eigenschap weer naar boven. Als keeper moest ik maar aanschouwen hoe drie van de vier verdedigers druk met elkaar in discussie zijn. Het was dan ook een klein wonder dat de ruststand 0-0 was.

Tactische inbreng van Remi en Titus waren nodig om ons sterk aan de tweede helft doen laten beginnen (soms is het zo simpel). Eigenlijk door geklungel van de verdediging van Onstwedder Boys kwam de bal bij Wilfred en schoot deze koelbloedig in. Hij kan het dus ook als papa. En vijf minuten later stond het 0-2. Maar er waren drie personen op het veld die er anders over dachten, waarvan een helaas de scheidsrechter was. De goal werd afgekeurd. Dit luidde een slotoffensief in van Onstwedder Boys. Ze kwamen niet verder dan twee goede kansen. Voor Titus was er nog geel voor het bedreigen van een tegenstander, je krijgt tegenwoordig voor alles geel. Twintig minuten goed voetbal van onze kant was vandaag voldoende voor een overwinning.

0-1 was de einduitslag, de eerste drie punten, de nul, een voor mij een mooie terug keer op het voetbalveld.

Richard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten